Intenzív deeksha program

Választ, iránymutatást kaphatsz kérdéseidre, kétségeidre...

padukasMegszünteti az ismétlődő, negatív viselkedésmintákat, feloldja a traumákat, melyek energetikai és sejtszinten eltárolódtak, valamint elősegíti a mély érzelmi és fizikai gyógyulást. Végül pedig a folyamat elvisz minket a magasabb, felébredett tudatállapot folyamatos tapasztalásának állapotába, ahol minden személyes szenvedés megszűnik.

Amikor az érzékek felszabadulnak az elme értelmezési folyamata alól, az érzékelés természetes tisztasága megjelenik -melyet spontán örömérzések, belső nyugalom kísér és az egység érzése. Ennek az áldásnak, Isteni energiának a közvetítésével segítünk egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb élethez, melyben harmonikusak és rendezettek a kapcsolataid,ezáltal megtapasztalhatod a teljes egységet Önmagaddal és az Istenivel. Elvezet ez az út a magasabb tudatossághoz, szív kivirágzásához és a felébredéshez.

Kinek ajánlott a program és hogyan zajlik?

Rövid meditációban ráhangolódunk a jelenlegi életedre, mely tartalmazza a kapcsolataidat az egzisztenciáidat. Ebben a 2 órában csak te vagy, lehetőséged van összekapcsolódni a belső világoddal, mély őszinteséggel. Végig vezetni fog a Deeksha, és a Jelenlét.

Választ, iránymutatást kaphatsz kérdéseidre, kétségeidre. Ez a program egy újabb lehetőség lehet a fejlődésedre, mint lelki és fizikai világodban.

Kellemes zenével, megnyugtató környezetben várunk. Bejelentkezés szükséges, mivel a létszám korlátozott.

Részvételi díj: 2.500,-Ft / 2 óra

Jelentkezés, további információk az intenzív Deeksha programmal kapcsolatban:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.