Bőség szertartás

Welth deeksha Szertartás - Jólét, Gazdagság, Bőség deeksha

Egység (Oneness) Trénerként megadatott, hogy olyan szertartásokat végezzek, melyek emelik a jelenlévők tudatosságát illetve megoldást és segítséget kapnak a pénzügyi problémáik megoldására.

A szertartás ősi indiai elemeket, felajánlásokat tartalmaz, létrehozva egy szentséges légkört, ahol kérheted a szíved vágyát és annak megteremtődését.  

Nagyon fontosnak tartom, hogy létrejöjjön a szertartás alatt és után egy bensőséges kapcsolat önmagaddal és a felsőbb tudatosságoddal. Nevezhetjük ezt az erőt, Jelenlétnek, Felsőbb Énnek, Jézusnak, Buddhának, Szeretet Forrásának stb.

1604573_1461868887367253_1657200294_n

A szegénység vagy a gazdagság a gondolattal kezdődik– tanítja Sri Amma Bhagavan

A jólét megteremtése az egy olyan csodálatos igyekezet, amelyre minden egyénnek törekednie kell. Elérkezett az idő, hogy mi emberek megszabaduljunk és szabaddá váljunk a nagyon sikeres és szerencsével teli élethez kapcsolódó téves értelmezéseinktől és mítoszainktól.

A szegénység, a jólét vagy a középszerűség a gondolataiddal kezdődik. Te határozod meg, hogy milyen mértékben akarsz növekedni az életben és ez így van a legnagyobb rendben. Képes vagy eljutni oda, és el is kell jutnod oda. Amma és Bhagavan azt akarják, hogy a bőség állapotában élj.

Részvételi díj: 3.500,-Ft / 2-2,5 óra

Jelentkezés, további információk a Deeksha bőség szertartással kapcsolatban:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.