Nesztler Angéla

ASHAMBRA

ashambra_angi_indiaNesztler Angélának hívnak, az ‘Ashambra – a lélek háza’ alapítója vagyok.

14 éves korom óta foglalkozom ezotériával. Először hihetetlennek tűntek azok a képességek, melyek szép lassan kinyíltak bennem. Egy új, csodálatos világ tárult fel előttem a tisztánlátás segítségével.

Mindig könnyen teremtettem kapcsolatot a körülöttem lévőkkel… Igyekeztem válaszokat közvetíteni különböző kérdéseikre, problémáikra. Ezek a válaszok segítették őket abban, hogy életük jobbá fordulhasson. Életfeladatommá vált a segítségnyújtás… Elkezdtem foglalkozni az épületek energetikájával is, melyet a Vaszati térrendezéssel tudok teljessé tenni.

2013-ban Indiában az Egység egyetemen, elvégeztem az Egység tréneri képzést. Magyarországon Deeksha-adó beavatást tartom az Egység Felébredés kurzusának keretein belül.

2014 óta kineziológusként is dolgozom a One Brain™ stresszoldó módszerrel!

Kislányom születése irányított a tibeti hangtálakhoz és egyben a Tibeti hangmasszázshoz. Észrevettem, hogy amikor a hangtálakkal dolgozom, azok a testen “energia-kapuként” működnek. Ezáltal különböző problémákra, élethelyzetekre sokkal koncentráltabban tudunk megoldást találni, a test energiáit harmonizálni.
Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni,  ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani a Vaszati indiai térrendezéssel kapcsolatban.

Ha szeretnél többet megtudni, személyesen megtapasztalni, kipróbálni az általam képviselt módszereket, kérj személyes konzultációt az alábbi űrlapon, vagy telefonon keresztül!

Tel.: 0620/333-07-27

Név: *

E-mail cím: *

Tárgy: *

Üzenet: *

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.