Nesztler Angéla

Ashambra - Bemutatkozás

Nesztler Angélának hívnak az Ashambra a lélek háza alapítója vagyok.

14 éves korom óta foglalkozom ezotériával. Először hihetetlennek tűntek azok a képességek melyek szép lassan kinyíltak bennem és így egy új csodálatos világ tárult fel előttem a tisztánlátás által.

Mindig úgy éreztem, hogy vonzódtak hozzám az emberek. Különböző kérdéseikre, problémáikra az általam közvetített válaszok segítették őket abban, hogy életük jobbá fordulhasson. Életfeladatommá vált a segítség nyújtás és szinte ezzel a ráébredéssel együtt kezdtem el érezni az épületek energetikáját is melyet a Vaszati térrendezéssel tudom teljessé tenni.

Mi is történik ilyen kezelések alatt? Rád “hangolódom” és a Felsőbb éneddel összekapcsolódva közvetítek egy “Lelki” beköszöntőt.

Ilyenkor megnyitnak Téged előttem és meg mutatják, hogy mint lelkileg és fizikailag hogy érzed magad. Utána elkezdődik egy folyamat melyben különböző technikákat használok: hangtál, meditáció, deeksha, fénytest-kezelés stb. A cél mindig az, hogy feloldjuk az adott élethelyzet problémáit és mindenki el tudjon indulni a saját teremtő útján.

Kislányom születése irányított a tibeti hangtálakhoz és egyben a Tibeti hangmasszázshoz. Észrevettem, hogy a hangtálakkal amikor dolgozom a testen “energia-kapuként” működnek. Ezáltal különböző problémákra, élethelyzetekre sokkal koncentráltabban tudunk megoldást találni, a test energiáit harmonizálni.

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani.

ashambra_angi_india

Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen

A tapasztalatom az, hogy nagyon eredményesek ezek a technikák…