Jogi nyilatkozat

Szerzői jog

Minden jog fenntartva a honlap elrendezésére, grafikájára, tartalmára, szövegekre, képekre, logókra, védjegyekre az Ashambra (Top-Figure 3 Bt.) számára. Megjelenésünk oldalai szerzői jogot élveznek.

Különösen a sokszorosításokra, fordításokra és más elektronikus médiákba való bevitelre és feldolgozásra vonatkozik a szerzői jogi védelem. Információk vagy adatok sokszorosításához, különösen szövegek, szövegrészek vagy képanyagok használatához előzetes írásos hozzájárulás szükséges.

A weboldali használati anyagaihoz való hozzájárulásnak kérelmét a következő címre kell elküldeni: Top-Figure 3 Bt., 8000 Székesfehérvár, Ipoly utca 88. A félreértések elkerülése végett, a weboldal bárminemű tartalmának használatához fel kell tüntetni, hogy az információ a „Top-Figure 3 Bt. szerzői jogi védelme alatt áll.”

A weboldal hozzáféréséhez a használati útmutató feltételeit kötelező elfogadni.

Nyilatkozat

A weboldal tartalmát a lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze. Ezen információk teljességéért vagy helyességéért azonban nem vállalunk garanciát, illetve nem vállalunk felelősséget a honlapon történő esetleges hibákért sem.

A weboldalt mindenki saját felelősségére használja. Saját gépe védelme érdekében javasolt vírusirtó program letöltése. A számítógépes rendszerben bekövetkező esetleges késedelemért, hibáért, hiányos információ áramlásért Top-Figure 3 Bt. nem tehető felelőssé.

Felelősség kizárása harmadik fél oldalaira vonatkozóan

Az internetes megjelenés oldalai kapcsolódásokat is tartalmaznak az Internet más weboldalaihoz, melyeket harmadik fél tart karban, és melyek tartalma a Top-Figure 3 Bt. számára nem ismert. A Top-Figure 3 Bt. csak esetleges hozzáféréseket közvetít ezekhez a weboldalakhoz és nem vállal felelősséget azok tartalmáért.

Azoknak az Internet oldalaknak a tulajdonosai, amelyekre a Top-Figure 3 Bt. internetes megjelenéséről hyperlinkek vezetnek, az oldalak tartalmáért, az ott kínált áruk értékesítéséért és a megrendelés lebonyolításáért kizárólag saját maguk felelnek.